Gizlilik ve Kullanım Şartları

Make My Day Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Sözleşmesi, Teşvikiye Mahallesi Şakayık Sok. Nişantaşı Plaza No:40 Kat:2 Nişantaşı 34365 Şişli/ İstanbul adresinde mukim DELA Hediyelik Eşya Ticaret ve Pazarlama A.Ş.'nin (“Make My Day”) sahibi olduğu www.makemydaytr.com ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikalarını içerir ve ilgili internet sitelerine üye olan tüm kullanıcılar açısından geçerlidir. Make My Day’in kişisel bilgilerinizin işlenmesinden sorumlu olduğunu ve işbu bilgileri dünyanın başkaca yerlerindeki Make My Day kuruluşlarına aktarabileceğini, kişisel bilgilerinizin nasıl kullanıldığını ve ne şekilde korunduğunu ortaya koyan işbu Gizlilik Sözleşmesi’ne ilişkin tüm yükümlülük, hüküm, şart ve kuralları, Make My Day’in sahibi olduğu www.makemydaytr.com (“Site”) ve/veya sair internet sitelerini ziyaret ederek ve Make My Day hizmetlerini kullanarak kabul etmiş sayılmaktasınız. İşbu Gizlilik Sözleşmesi; yeni kullanıcılar için üyelik kayıt işleminin tamamlanması ile, mevcut kullanıcılar için onaylandığı tarihte, yürürlüğe girecektir.

 

Site’yi herhangi bir kişisel bilgi vermeksizin ziyaret edebilir veya kişisel bilgilerinizi paylaşmayı seçebilirsiniz. Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası’nı kabul ederek kişisel bilgilerinizin paylaşılmasını onaylarsanız, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek isim, soy isim, adres/iletişim bilgileri, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, kullanılan hizmete bağlı olarak finansal bilgiler, demografik veriler, mali veriler, Site’deki faaliyetlerinize istinaden gerçekleşen işlemlere ilişkin bilgiler,  kargo, fatura bilgileri veya bir ürünü satın almak veya kargo etmek için sağlanmış olan diğer bilgiler, geri bildirimler ve Make My Day'a gönderilen mesajlar ve Site’yi ziyaret etmenizden, Make My Day hizmetlerini kullanmanızdan, içerik ve reklamlarımız ile etkileşiminizden doğan diğer bilgileri toplayabileceğini ve saklayabileceğini kabul etmektesiniz. Bu bilgiler siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Make My Day adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Make My Day, Make My Day iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

 

Make My Day müşterilerinin www.makemydaytr.com internet sitesinin mobil versiyonunu kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile Make My Day, Make My Day iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

 

Yukarıda bahsi geçen tüm bilgiler pazarlama faaliyetlerinde kullanılması amacıyla, Make My Day tarafından 3. kişilere devredebilecek, diğer kullanıcıların bilgileri ve diğer şirketlerden toplanılan bilgiler ile birleştirerek hizmetlerimizi, içerik ve tanıtımlarımızı geliştirmek ve kişileştirmek veya yeni hizmetler sunmak amacıyla kullanabilecektir. Ayrıca Make My Day tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir. Pazarlama amaçlı bu tanıtımları almamak veya reklam-kişiselleştirme programında yer almak istemediğiniz takdirde, Site’deki ayarlarınızı değiştirerek veya elektronik postada yer alan talimatları izleyerek bu taleplerinizi Make My Day'a iletebilirsiniz.

 

Make My Day, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaçlara uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine kişiselleştirilmiş erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

 

Şifreniz, kullanıcı hesabınızın anahtarıdır. Özgün numaralar, harfler ve özel karakterler kullanınız ve Make My Day şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi veya kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmanız halinde, hesabınız adına yapılan tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı unutmayın. Şifreniz üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz, kişisel bilgileriniz üzerindeki kontrolünüzü kaybetmenize yol açabilir ve dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Bu nedenle şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, derhal Make My Day'a bildirimde bulunmalı ve şifrenizi değiştirmelisiniz. Siteye giriş yaparak, kişisel bilgilerinizin çoğunu görebilir ve değiştirebilirsiniz. Kimlik doğrulanmasını yapmamız mümkün olmadığından kişisel bilgilerinizi manuel olarak değiştirememekteyiz. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizin değişmesi gerektiğinde veya bu bilgilerin doğru olmaması halinde bu bilgileri derhal güncelleştirmelisiniz. Make My Day ile iletişime geçmeniz halinde, mümkün olan en kısa zamanda, yaptığınız işleme göre ve yasal düzenlemelere uygun olarak hesabınız kapatılarak, kişisel bilgilerinizin görüntülenmesi engellenecektir. Kapatılan hesaplara ait kişisel bilgiler, yasal gereklilikler, dolandırıcılığın önlenmesi, uyuşmazlıkların çözülmesi, arızaların giderilmesi, soruşturmalara yardımcı olunması ve yasalarca izin verilen diğer tüm eylemler için muhafaza edilmektedir.

 

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Make My Day merkez ofisine ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Make My Day merkez ofisine ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Make My Day merkez ofisine her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

  

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

 

Make My Day’e ait internet sitesi ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Make My Day’e aittir.

 

Make My Day üyelik iptal işleminizi info@makemydaytr.com adresine e-mail göndererek veya Make My Day Hesabım sekmesi altında yer alan Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

 

Make My Day işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Make My Day ve/veya www.makemydaytr.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Make My Day’in zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

DELA HEDİYELİK EŞYA TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş.

Teşvikiye Mahallesi Şakayık Sok. Nişantaşı Plaza No:40 Kat:2 Nişantaşı 34365 Şişli/ İstanbul

info@makemydaytr.com

 

 

 
Make My Day sepetinizde ürün bulunmamaktadır.